50 pa forste pakke 1000 × 600 px 1 ativiteter til barn

Family Fun Pack er et positivt tilskudd i en allerede hektisk hverdag – familieaktivitet på egne premisser der dere er. Noe å se frem til ❤️

FAMILY FUN PACK

Fra spill og oppgaver, til håndverk og eksperimenter.

 nye aktiviteter hver måned som vil utfordre og underholde både voksne og barn.

Passer til alder 3 til 9 år

FAMILY FUN PACK

leveres med alt dere trenger for å gjennomføre morsomme og engasjerende aktiviteter sammen med familien

HA DET GØY SAMMEN

kvalitetstid med stor k!

aktiviteter & oppgaver tilrettelagt for positive opplevelser, samarbeid og kommunikasjon

HA DET GØY SAMMEN

Aktivitetene i hver pakke er designet for å engasjere og motivere, og gir rom for spenning og undring for store og små

KONSEPT

Gjennomførbar familieaktivitet levert helt hjem

Et månedlig spark i rumpa om du vil, som setter direkte fokus på familietid

KONSEPT

vi syns det skal være rimelig og enkelt å avsette tid til positive opplevelser og minner man kan skape sammen

designet av barnefamilier for barnefamilier♥

{

Familieaktivitet vi kan gjøre når og hvor vi vil, til en rimelig penge? SOLGT!

{

Så flott! Dette legger fokus helt bort fra skjermen! Takk!

{

«Genialt! Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Vi abonnerer på så mye annet, men lite som bringer oss som familie nærmere»

{

Vi syns det er vanskelig å komme opp med nye ting vi kan gjøre sammen, så for oss er dette midt i blinken! Hjelper også at pakkene blir levert helt hjem.

{

Dette trenger vi! Kvalitets-tid med ungene som ikke krever planlegging, reise eller halve måneds-budsjettet!

familieaktivitet har aldri vært enklere

litt om oss og konseptet

«familietid i fokus»

Untitled design ativiteter til barn

Vi er en familie på fire som holder til i Tønsberg, som til stadighet «gjerne skulle(..)», eller «burde(..)», og med det som utgangspunkt har vi både tenkt og trøstet oss med at det er vi muligens ikke alene om. Det hele startet med at vi på kveldstid, etter at ungene var lagt, begynte å skrive ned ulike ideer og tanker rundt hva som kunne tilrettelegge for alt vi gjerne burde og skulle. 

Aktiviteter man kan gjøre sammen med familien er i aller høyeste grad et fokus og noe vi ønsker mer av. Som småbarnsforeldre opplever vi at hverdagene flyr av gårde og «vi burde(..) treffer oss midt i fleisen sånn ca hver fredag klokken 17.00.

Tanken på at vi skulle hatt et abonnement for familietid slo oss relativt raskt og til vår store forbauselse fant vi ikke en tjeneste som vi følte passet til våre behov og ønsker.

Konseptet Familieaktiviteter og «Family Fun Pack» har vi nå designet med fokus på hva vi som familie gjerne ville abonnert på. Et månedlig spark i rumpa om du vil, som setter direkte fokus på familietid er akkurat det vi trenger. Akkurat «lite» nok til at det blir positivt ladet, gjennomførbart og gøy!

Tidsklemma har sikkert de fleste kjent litt på, følelsen av å ikke strekke til og dårlig samvittighet for både det ene og det andre, dette ønsker vi å sette et lite plaster på ved å tilby en tjeneste vi anser som noe alle kan få til. 

Les mer...

Kvalitetstid med familien er det viktigste vi gjør og vi har  en opplevelse av at mange gjerne skulle hatt mer av nettopp det. Kvalitetstid og å være i samme rom er ikke lik det samme selv om vi er til stede. Vi er overbevist om at det ikke skal så mye til og ønsker å bidra med å tilrettelegge og gjøre det enkelt å avsette tid til positive opplevelser og minner man kan skape sammen. 

Nettsiden i sin helhet opplever vi at har et stort potensiale for inspirasjon til familieaktiviteter. Vi ser muligheter for samarbeid, forum og tilbakemeldinger og ønsker på sikt å bygge et lite nettsamfunn som kan være en hyggelig kanal å se til for familier. Vi håper dere vil bli en del av det vi prøver å skape og vi gleder oss til veien videre.

Charlotte, Jonas, Vilje & Viktor

Spørsmål og svar

Pakkene inneholder
1. oppgavehefte med informasjon om Family fun pack og oppgavene eller aktiviteten som skal gjennomføres. +Fasit på siste side hvis dette er relevant for oppgaven eller aktiviteten.

2. selve oppgaven i 1 -4 deler. til å føle og ta på – det kan være store puslespill dere skal pusle sammen, noe dere skal lage eller løse, eller hjelpemidler for å utføre aktivitet eller oppgave der dere er. alt dere trenger for å gjennomføre finner dere i pakka. Oppgavene vil være merket med nummer som enkelt kan følges i oppgaveheftet.

3. Premie etter fullført oppgave.  dette kan være alt fra klistremerker, masker, pokaler ol. Laget for å skape engasjement, glede og mersmak!

4. Valgfri tilleggsoppgave med QR-kode som enkelt scannes med mobil eller nettbrett. HEr vil dere kunne konkurrere mot andre familier og løse tilleggsoppgaver som er gjemt i en av hovedoppgavene i gjeldene pakke.

5. Flyers med ulik informasjon om Family fun pack, familieaktiviteter eller annen informasjon vi tenker kan være relevant. 

Oppgavene og/eller aktivitetene er designet for å være noe vi velger å kalle «gjennomførbare for alle» og kan utføres i akkurat det tempoet som passer for dere. Det skal som utgangspunkt ikke være tidskrevende.

Ønsker man å bruke 30 minutter tenker vi at det skal være mulig som et minimum, men det er helt opp til hver enkelt familie hvor mye tid man ønsker å sette av. Mulighetene er mange og Vi sikter mot at alle sitter igjen med en opplevelse som gjør at man alltid gleder seg til neste pakke!

Akkurat nå tenker vi at pakkene er relevant for aldersgruppe 3 til 9 år.

Samtidig kan det godt hende at hvem som helst hadde hatt det gøy med oppgavene og aktivitetene da fokuset ligger på kvalitetstid og noe man skal gjøre sammen. Det kan i prinsippet regnes inn i kategorien «Kort og brettspill» som vi har en opplevelse av at kan være både underholdene og engasjerende for alle aldersgrupper. 

Det vil etterhvert være mulig å bestille enkeltpakker. Første pakke vil alltid være introduksjonspakken, som er lik for alle. Videre får man pakken som er gjeldende for kommende måned og synkroniseres sånn sett med alle som abonnerer på Family fun pack.

Eksempelvis hvis man har gått glipp av Juni-utgaven av family fun pack vil man kunne bestille denne enkeltvis hvis man ønsker det.

 

1. Legg produktet i handlekurv (Abonner)

2. Skriv inn din kontaktinformasjon

3. Trykk betal med vipps eller klarna(kommer snart)

Vi har alltid gratis frakt og introduksjonspakken vil alltid være den første pakken man får. Vi ønsker også å nevne at alle pakker produseres på bestilling. 

Hos oss er det 100% fornøydgaranti, så ingen grunn til bekymring. Send oss en mail til hei@familieaktiviteter.com om det skulle være noe.

Det er ingen binndingstid hos oss, så du kan si opp når du selv måtte ønske.

Familieaktivitet gjort rimelig, enkelt og gøy med ♥family fun pack♥

Les mer

Velkommen til vår hjemmeside hvor vi tilbyr en unik og spennende mulighet for familier å samle seg rundt en felles aktivitet hver måned. Våre familieaktiviteter er designet for å skape minneverdige opplevelser og styrke båndene mellom familiemedlemmer.

Med vårt abonnement vil familien din motta en ny og spennende aktivitet hver måned, som passer for alle aldre og interesser. Fra spill og oppgaver, til håndverk og eksperimenter. vi har noe for enhver smak.

Vårt mål er å gi familier muligheten til å tilbringe verdifull tid sammen og skape minner som vil vare livet ut. Vi er stolte av å tilby en enkel og praktisk løsning for å gi familiene noe å se frem til hver måned.

Bli med på vårt fellesskap av familier som deler samme lidenskap for å skape minneverdige opplevelser. Bestill ditt abonnement i dag og bli en del av vår familieaktivitetsklubb!

 

Familieaktiviteter: Skap Minner Som Vil Vare Livet Ut

Familielivet kan være hektisk og utfordrende, men det er viktig å sette av tid til å samle seg rundt felles aktiviteter som kan styrke båndene mellom familiemedlemmer. Fra utendørsaktiviteter til kreative prosjekter og spillkvelder, familieaktiviteter kan skape minneverdige opplevelser og gi barn og voksne verdifull tid sammen.

Familieaktiviteter har også mange andre fordeler. De kan bidra til å utvikle barnas sosiale og kognitive ferdigheter, fremme kreativitet og fantasi, og gi en pause fra skjermtid og digitale distraksjoner. Aktiviteter som involverer fysisk aktivitet kan også være gunstige for helsen og velvære til hele familien.

Det finnes et stort utvalg av familieaktiviteter å velge mellom, uavhengig av alder og interesser. Noen eksempler kan inkludere:

  • Utendørsaktiviteter: Sykkelturer, fotturer, pikniker, camping og friluftsliv er gode måter å nyte naturen og tilbringe tid sammen.
  • Kreative prosjekter: Fra maling og tegning til håndverk og DIY-prosjekter, kan kreative aktiviteter bidra til å utvikle barnas kreativitet og selvuttrykk.
  • Spillkvelder: Brettspill, kortspill og andre spill kan gi en morsom og underholdende måte å tilbringe tid sammen på.
  • Matlagingsopplevelser: Å lage mat sammen som en familie kan være en flott måte å lære om sunn mat og utvikle matlagingsferdigheter.

En enkel måte å få inspirasjon og ideer for familieaktiviteter er å abonnere på en familieaktivitetsklubb. Disse klubbene sender ut en ny og spennende aktivitet hver måned, som er skreddersydd for hele familien. Dette kan være en morsom og praktisk måte å planlegge aktiviteter på og å gi familiemedlemmene noe å se frem til hver måned.

Så hva venter du på? Sett av tid til å skape minneverdige opplevelser med familien din, og oppdag gleden av å tilbringe tid sammen gjennom felles aktiviteter.