Kontakt oss

Jonas Gundersen
92286593
jg@Familieaktiviteter.com

 om oss «familietid i fokus»

Untitled design ativiteter til barn

Vi er en familie på fire som holder til i Tønsberg, som til stadighet «gjerne skulle(..)», eller «burde(..)», og med det som utgangspunkt har vi både tenkt og trøstet oss med at det er vi muligens ikke alene om. Det hele startet med at vi på kveldstid, etter at ungene var lagt, begynte å skrive ned ulike ideer og tanker rundt hva som kunne tilrettelegge for alt vi gjerne burde og skulle. 

Aktiviteter man kan gjøre sammen med familien er i aller høyeste grad et fokus og noe vi ønsker mer av. Som småbarnsforeldre opplever vi at hverdagene flyr av gårde og «vi burde(..) treffer oss midt i fleisen sånn ca hver fredag klokken 17.00.

Tanken på at vi skulle hatt et abonnement for familietid slo oss relativt raskt og til vår store forbauselse fant vi ikke en tjeneste som vi følte passet til våre behov og ønsker.

Konseptet Familieaktiviteter og «Family Fun Pack» har vi nå designet med fokus på hva vi som familie gjerne ville abonnert på. Et månedlig spark i rumpa om du vil, som setter direkte fokus på familietid er akkurat det vi trenger. Akkurat «lite» nok til at det blir positivt ladet, gjennomførbart og gøy!

 

Les mer...

Tidsklemma har sikkert de fleste kjent litt på, følelsen av å ikke strekke til og dårlig samvittighet for både det ene og det andre, dette ønsker vi å sette et lite plaster på ved å tilby en tjeneste vi anser som noe alle kan få til.

Kvalitetstid med familien er det viktigste vi gjør og vi har  en opplevelse av at mange gjerne skulle hatt mer av nettopp det. Kvalitetstid og å være i samme rom er ikke lik det samme selv om vi er til stede. Vi er overbevist om at det ikke skal så mye til og ønsker å bidra med å tilrettelegge og gjøre det enkelt å avsette tid til positive opplevelser og minner man kan skape sammen. 

Nettsiden i sin helhet opplever vi at har et stort potensiale for inspirasjon til familieaktiviteter. Vi ser muligheter for samarbeid, forum og tilbakemeldinger og ønsker på sikt å bygge et lite nettsamfunn som kan være en hyggelig kanal å se til for familier. Vi håper dere vil bli en del av det vi prøver å skape og vi gleder oss til veien videre.

Charlotte, Jonas, Vilje & Viktor

Les mer

Velkommen til vår «Spørsmål og svar» side. Her kan du finne svar på alt du lurer på om våre spennende familieaktiviteter. Vi forstår at det kan være mye å tenke på når du skal planlegge aktiviteter for hele familien, derfor har vi samlet de vanligste spørsmålene våre kunder har og besvart dem her.

Vi tilbyr en unik mulighet for familier å samle seg rundt en felles aktivitet hver måned. Våre familieaktiviteter er designet for å skape minneverdige opplevelser og styrke båndene mellom familiemedlemmer. På denne siden kan du finne svar på spørsmål som «Hva slags aktiviteter kan vi forvente å motta?» eller «Hva skjer hvis vi er borte når aktiviteten blir levert?».

Vi vil at våre kunder skal føle seg trygge og informerte når de abonnerer på våre familieaktiviteter. Derfor er det viktig for oss å besvare alle spørsmål og bekymringer på en tydelig og forståelig måte.

Vi vil også informere deg om at du kan endre abonnementet ditt på «Min side» siden. Hvis du ønsker å endre leveringsfrekvens eller avslutte abonnementet, kan du enkelt gjøre det der.

Vi håper du finner svarene du leter etter på vår «Spørsmål og svar» side. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er her for å hjelpe deg å skape minneverdige opplevelser med familien din!