Min side

se og administrer abonnement

Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

Les mer

Velkommen til Min Side! Her kan du enkelt administrere ditt abonnement på våre spennende og morsomme familieaktiviteter. Vår abonnementstjeneste gir deg og din familie en unik mulighet til å tilbringe verdifull tid sammen gjennom månedlige aktiviteter som er designet for å skape minneverdige opplevelser.

På Min Side kan du enkelt endre ditt abonnement og velge mellom vårt store utvalg av aktiviteter som passer for alle aldre og interesser. Velg mellom spennende spill og oppgaver, kreative håndverksprosjekter, eksperimenter og mye mer.

Vi forstår at livet kan være hektisk, og derfor har vi gjort det enkelt for deg å administrere ditt abonnement. På Min Side kan du enkelt endre leveringsadresse, sette på pause eller si opp ditt abonnement, slik at det passer din families behov og livsstil.

Med vårt abonnement kan du og din familie se frem til månedlige overraskelser og aktiviteter som vil skape minner som varer livet ut. Vårt mål er å gi deg og din familie en praktisk og enkel måte å skape verdifull tid sammen på.

Bli med på vårt fellesskap av familier som deler samme lidenskap for å skape minneverdige opplevelser. Besøk Min Side i dag og opplev gleden av å tilbringe verdifull tid sammen med din familie gjennom våre spennende familieaktiviteter.