1 1 ativiteter til barn

Norges nye familieaktivitet 🇳🇴
Verdi 689,- Abonner nå for 379,-

 • Ny spennende familieaktivitet hver måned! Passer fra alder 3 til 10 år.
 • Fra spill og oppgaver, til håndverk og eksperimenter
 • Ingen bindingstid og 100% fornøyd garanti
 • Norskprodusert 🇳🇴
 • Alltid gratis frakt 📦
  vipps smiling rgb orange pos ativiteter til barn
  Klarna logo bunn
  {

  Så flott! Dette legger fokus helt bort fra skjermen! Takk!

  {

  «Genialt! Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Vi abonnerer på så mye annet, men lite som bringer oss som familie nærmere»

  {

  Vi syns det er vanskelig å komme opp med nye ting vi kan gjøre sammen, så for oss er dette midt i blinken! Hjelper også at pakkene blir levert helt hjem.

  {

  Dette trenger vi! Kvalitets-tid med ungene som ikke krever planlegging, reise eller halve måneds-budsjettet!

  {

  Familieaktivitet vi kan gjøre når og hvor vi vil, til en rimelig penge? SOLGT!

  Miljovennlige produkter som produseres pa bestilling 1 ativiteter til barn

  Spørsmål og svar

  Pakkene inneholder
  1. oppgavehefte med informasjon om Family fun pack og oppgavene eller aktiviteten som skal gjennomføres. +Fasit på siste side hvis dette er relevant for oppgaven eller aktiviteten.

  2. selve oppgaven i 1 -4 deler. til å føle og ta på – det kan være store puslespill dere skal pusle sammen, noe dere skal lage eller løse, eller hjelpemidler for å utføre aktivitet eller oppgave der dere er. alt dere trenger for å gjennomføre finner dere i pakka. Oppgavene vil være merket med nummer som enkelt kan følges i oppgaveheftet.

  3. Premie etter fullført oppgave.  dette kan være alt fra klistremerker, masker, pokaler ol. Laget for å skape engasjement, glede og mersmak!

  4. Valgfri tilleggsoppgave med QR-kode som enkelt scannes med mobil eller nettbrett. HEr vil dere kunne konkurrere mot andre familier og løse tilleggsoppgaver som er gjemt i en av hovedoppgavene i gjeldene pakke.

  5. Flyers med ulik informasjon om Family fun pack, familieaktiviteter eller annen informasjon vi tenker kan være relevant. 

  Oppgavene og/eller aktivitetene er designet for å være noe vi velger å kalle «gjennomførbare for alle» og kan utføres i akkurat det tempoet som passer for dere. Det skal som utgangspunkt ikke være tidskrevende.

  Ønsker man å bruke 30 minutter tenker vi at det skal være mulig som et minimum, men det er helt opp til hver enkelt familie hvor mye tid man ønsker å sette av. Mulighetene er mange og Vi sikter mot at alle sitter igjen med en opplevelse som gjør at man alltid gleder seg til neste pakke!

  Akkurat nå tenker vi at pakkene er relevant for aldersgruppe 3 til 9 år.

  Samtidig kan det godt hende at hvem som helst hadde hatt det gøy med oppgavene og aktivitetene da fokuset ligger på kvalitetstid og noe man skal gjøre sammen. Det kan i prinsippet regnes inn i kategorien «Kort og brettspill» som vi har en opplevelse av at kan være både underholdene og engasjerende for alle aldersgrupper. 

  Det vil etterhvert være mulig å bestille enkeltpakker. Første pakke vil alltid være introduksjonspakken, som er lik for alle. Videre får man pakken som er gjeldende for kommende måned og synkroniseres sånn sett med alle som abonnerer på Family fun pack.

  Eksempelvis hvis man har gått glipp av Juni-utgaven av family fun pack vil man kunne bestille denne enkeltvis hvis man ønsker det.

   

  1. Legg produktet i handlekurv (Abonner)

  2. Skriv inn din kontaktinformasjon

  3. Trykk betal med vipps eller klarna(kommer snart)

  Vi har alltid gratis frakt og introduksjonspakken vil alltid være den første pakken man får. Vi ønsker også å nevne at alle pakker produseres på bestilling. 

  Hos oss er det 100% fornøydgaranti, så ingen grunn til bekymring. Send oss en mail til hei@familieaktiviteter.com om det skulle være noe.

  Det er ingen binndingstid hos oss, så du kan si opp når du selv måtte ønske.