Hoppende såpebobler

iStock 823387080 ativiteter til barn

Materialer:

  1. Oppvaskmiddel
  2. Sukker
  3. Vann
  4. En såpebobleblåser
  5. Hansker (kan være ullvotter)

Fremgangsmåte:

  1. Lag en såpeboblervæske ved å blande sammen 1 kopp varmt vann, 2 spiseskjeer sukker og 2 spiseskjeer oppvaskmiddel.
  2. Rør blandingen forsiktig til sukkeret er helt oppløst.
  3. La blandingen stå i noen minutter for å sikre at den er godt blandet.
  4. Ta på deg hanskene. De hjelper til å forhindre at såpeboblene sprekker når de lander på hendene dine.
  5. Dypp såpebobleblåseren i blandingen og blås forsiktig for å lage såpebobler.

Nå er du klar til å lage hoppende såpebobler! Forsiktig, rør boblene forsiktig med vottene. Du vil se at boblene ikke sprekker så lett og du kan til og med få dem til å «hoppe» på vottene dine. Dette er en flott måte å lære barna om overflatespenning og vitenskapen bak såpebobler.

Les mer

Er du på jakt etter aktiviteter for barn som både er morsomme og lærerike? Hos oss finner du et bredt spekter av aktiviteter som er perfekt designet for barn i alle aldre.

Aktiviteter for barn er viktige for deres utvikling og læring, og våre aktiviteter bidrar til å stimulere barnas kreativitet, logiske tenkning og problemløsningsevner. Fra spennende vitenskapelige eksperimenter til kreative kunstprosjekter og lærerike spill, har vi et stort utvalg av aktiviteter som barna vil elske.

Våre aktiviteter for barn er også designet for å være tilgjengelige og brukervennlige. De er lett å sette opp med materialer du ofte finner i hjemmet, og hver aktivitet kommer med detaljerte, trinnvise instruksjoner. Uansett om barnet ditt er interessert i vitenskap, kunst, matematikk eller bare ønsker å ha det gøy, har vi aktiviteter som passer for alle interesser.

Aktiviteter for barn er mer enn bare lek – de er en mulighet for barn til å lære, vokse og utforske verden rundt dem. Besøk vår hjemmeside i dag for å utforske vårt utvalg av aktiviteter for barn, og hjelp barna dine å utvikle en lidenskap for læring som vil vare livet ut.