Spørsmål og svar

Pakkene inneholder
1. oppgavehefte med informasjon om Family fun pack og oppgavene eller aktiviteten som skal gjennomføres. +Fasit på siste side hvis dette er relevant for oppgaven eller aktiviteten.

2. selve oppgaven i 1 -4 deler. til å føle og ta på – det kan være store puslespill dere skal pusle sammen, noe dere skal lage eller løse, eller hjelpemidler for å utføre aktivitet eller oppgave der dere er. alt dere trenger for å gjennomføre finner dere i pakka. Oppgavene vil være merket med nummer som enkelt kan følges i oppgaveheftet.

3. Premie etter fullført oppgave.  dette kan være alt fra klistremerker, masker, pokaler ol. Laget for å skape engasjement, glede og mersmak!

4. Valgfri tilleggsoppgave med QR-kode som enkelt scannes med mobil eller nettbrett. HEr vil dere kunne konkurrere mot andre familier og løse tilleggsoppgaver som er gjemt i en av hovedoppgavene i gjeldene pakke.

5. Flyers med ulik informasjon om Family fun pack, familieaktiviteter eller annen informasjon vi tenker kan være relevant. 

Oppgavene og/eller aktivitetene er designet for å være noe vi velger å kalle «gjennomførbare for alle» og kan utføres i akkurat det tempoet som passer for dere. Det skal som utgangspunkt ikke være tidskrevende.

Ønsker man å bruke 30 minutter tenker vi at det skal være mulig som et minimum, men det er helt opp til hver enkelt familie hvor mye tid man ønsker å sette av. Mulighetene er mange og Vi sikter mot at alle sitter igjen med en opplevelse som gjør at man alltid gleder seg til neste pakke!

Akkurat nå tenker vi at pakkene er relevant for aldersgruppe 3 til 9 år.

Samtidig kan det godt hende at hvem som helst hadde hatt det gøy med oppgavene og aktivitetene da fokuset ligger på kvalitetstid og noe man skal gjøre sammen. Det kan i prinsippet regnes inn i kategorien «Kort og brettspill» som vi har en opplevelse av at kan være både underholdene og engasjerende for alle aldersgrupper. 

Det vil etterhvert være mulig å bestille enkeltpakker. Første pakke vil alltid være introduksjonspakken, som er lik for alle. Videre får man pakken som er gjeldende for kommende måned og synkroniseres sånn sett med alle som abonnerer på Family fun pack.

Eksempelvis hvis man har gått glipp av Juni-utgaven av family fun pack vil man kunne bestille denne enkeltvis hvis man ønsker det.

 

1. Legg produktet i handlekurv (Abonner)

2. Skriv inn din kontaktinformasjon

3. Trykk betal med vipps eller klarna(kommer snart)

Vi har alltid gratis frakt og introduksjonspakken vil alltid være den første pakken man får. Vi ønsker også å nevne at alle pakker produseres på bestilling. 

Hos oss er det 100% fornøydgaranti, så ingen grunn til bekymring. Send oss en mail til hei@familieaktiviteter.com om det skulle være noe.

Det er ingen binndingstid hos oss, så du kan si opp når du selv måtte ønske.

Kontakt oss

Charlotte Gundersen
90270547
charlotte@Familieaktiviteter.com

Jonas Gundersen
92286593
jg@Familieaktiviteter.com

 om oss «familietid i fokus»

Untitled design ativiteter til barn

Vi er en familie på fire som holder til i Tønsberg, som til stadighet «gjerne skulle(..)», eller «burde(..)», og med det som utgangspunkt har vi både tenkt og trøstet oss med at det er vi muligens ikke alene om. Det hele startet med at vi på kveldstid, etter at ungene var lagt, begynte å skrive ned ulike ideer og tanker rundt hva som kunne tilrettelegge for alt vi gjerne burde og skulle. 

Aktiviteter man kan gjøre sammen med familien er i aller høyeste grad et fokus og noe vi ønsker mer av. Som småbarnsforeldre opplever vi at hverdagene flyr av gårde og «vi burde(..) treffer oss midt i fleisen sånn ca hver fredag klokken 17.00.

Tanken på at vi skulle hatt et abonnement for familietid slo oss relativt raskt og til vår store forbauselse fant vi ikke en tjeneste som vi følte passet til våre behov og ønsker.

Konseptet Familieaktiviteter og «Family Fun Pack» har vi nå designet med fokus på hva vi som familie gjerne ville abonnert på. Et månedlig spark i rumpa om du vil, som setter direkte fokus på familietid er akkurat det vi trenger. Akkurat «lite» nok til at det blir positivt ladet, gjennomførbart og gøy!

Tidsklemma har sikkert de fleste kjent litt på, følelsen av å ikke strekke til og dårlig samvittighet for både det ene og det andre, dette ønsker vi å sette et lite plaster på ved å tilby en tjeneste vi anser som noe alle kan få til. 

Les mer...

Kvalitetstid med familien er det viktigste vi gjør og vi har  en opplevelse av at mange gjerne skulle hatt mer av nettopp det. Kvalitetstid og å være i samme rom er ikke lik det samme selv om vi er til stede. Vi er overbevist om at det ikke skal så mye til og ønsker å bidra med å tilrettelegge og gjøre det enkelt å avsette tid til positive opplevelser og minner man kan skape sammen. 

Nettsiden i sin helhet opplever vi at har et stort potensiale for inspirasjon til familieaktiviteter. Vi ser muligheter for samarbeid, forum og tilbakemeldinger og ønsker på sikt å bygge et lite nettsamfunn som kan være en hyggelig kanal å se til for familier. Vi håper dere vil bli en del av det vi prøver å skape og vi gleder oss til veien videre.

Charlotte, Jonas, Vilje & Viktor

Les mer

Velkommen til vår «Spørsmål og svar» side. Her kan du finne svar på alt du lurer på om våre spennende familieaktiviteter. Vi forstår at det kan være mye å tenke på når du skal planlegge aktiviteter for hele familien, derfor har vi samlet de vanligste spørsmålene våre kunder har og besvart dem her.

Vi tilbyr en unik mulighet for familier å samle seg rundt en felles aktivitet hver måned. Våre familieaktiviteter er designet for å skape minneverdige opplevelser og styrke båndene mellom familiemedlemmer. På denne siden kan du finne svar på spørsmål som «Hva slags aktiviteter kan vi forvente å motta?» eller «Hva skjer hvis vi er borte når aktiviteten blir levert?».

Vi vil at våre kunder skal føle seg trygge og informerte når de abonnerer på våre familieaktiviteter. Derfor er det viktig for oss å besvare alle spørsmål og bekymringer på en tydelig og forståelig måte.

Vi vil også informere deg om at du kan endre abonnementet ditt på «Min side» siden. Hvis du ønsker å endre leveringsfrekvens eller avslutte abonnementet, kan du enkelt gjøre det der.

Vi håper du finner svarene du leter etter på vår «Spørsmål og svar» side. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er her for å hjelpe deg å skape minneverdige opplevelser med familien din!